*****PREKRASNA i MODERNA VILLA, NOVO!!!***** (prodaja)

  • Zadar / Diklo
  • 453 m2
  • 2,800,000 €

Prekrasna i moderna Villa smještena je u gradu Zadru, poznatom po svojem povijesnom i kulturl se nalazi u turistički pogodnom i povezanom dijelu grada-Diklu, koji je od stoljetnog grada udaljen nekoliko kilometara, a od prekrasnih Šljunčanih plaža tek 1 kilometar, savršene za djecu obitelji, s brojnim dodatni sadržajima rekreacije i sportskih aktivnosti na kopnu i na vodi.
Ova luksuzno uređeno Villa ima 453 m2 na terenu od 1209m2. Villa se sastoji od 5 spavaćih soba koje su opremljene walk-in garderobom, smart TV-om i zvučnicima za upravljanje zvučnog sustava, sa 3 odvojena WC-a te 5 en-suite kupaonica od koje su dvije opremljene kadom, sa tuš kabinama. Kuhinja vile je u potpunosti opremljena u sklopu sa blagovaonicom, koja je spojena sa konobom. U moderno uređenom dnevnom boravku opremljenom Hi Fi sustavom i Smart TV-om možete uživati u odmoru sa društvom ili obitelji nakon aktivnog dana, ili ako radite i putujete, u sklopu dnevnog boravka se nalazi radna soba koja će Vam osigurati mirnu radnu atmosferu. U villi se nalazi teretana, sauna, jacuzzi i garaža za dva automobila. U dvorištu se nalazi prekrasan bazen od 48 m2 opremljen mlaznicama za grijanje i hlađenje, okružen ležaljkama. Cijela Villa je ograđena zidom, osiguravajući potpunu privatnost.

Smješten u srcu Jadrana, Zadar spaja ljepotu povijesti i modernog načina života. Kao jedno od najpoznatijih središta urbanog turizma Dalmacije nudi brojne kulturne znamenitosti, autohtone specijalitete, bogati turistički program i ljetne manifestacije, savršeno je mjesto za ljubitelje aktivnog odmora, zabave i povijesnih znamenitosti.

Energetski certifikat A+


Informacije


Cijena 2,800,000 €
Mjesto Zadar
Naselje Diklo
Tip kuće Samostojeća
Broj etaža 2
Površina okućnice 1209 m2
Broj soba 5
Godina izgradnje 2018
Parkirno mjesto Da
Površina 453 m2

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu