O nama

MARETA – agencija za promet nekretninama sa sjedištem u Zadru na adresi Put Bokanjca 18, je specijalizirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama na području Zadra i Zadarske županije. Našu ponudu čine stanovi, kuće, poslovni prostori, apartmani i zemljišta, te smo u mogućnosti zadovoljiti potrebe najšireg kruga klijenata.

Svojim klijentima nudimo potpunu uslugu, od pronalaženja nekretnine, provjere dokumentacije, savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva. Od nas možete očekivati efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.

Mi nismo samo posrednici između kupca i prodavatelja, već nudimo potpunu uslugu, profesionalni smo savjetnici, uvijek smo spremni Vam pomoći; prije, za vrijeme i nakon obavljene kupoprodaje. Provjeravamo sve pravne aspekte vezane za svaku pojedinu nekretninu prije ulaska u posao, te surađujemo s vrhunskim stručnjacima u relevantnim područjima u želji da osiguramo najbolji moguću uslugu svojim klijentima.

Stojimo Vam na usluzi za sve informacije tijekom cijelog dana.

Posjetite nas na adresi Put Bokanjca 18, Zadar, (Villa Fresti-Street bar) ili nas nazovite na telefon: 023/315-500 ili na mobitel: 098/765-004.

Posjedujemo Licencu HGK komore za posrednika u prometu nekretninama.

Pošaljite e-mail na adresu info@mareta-nekretnine.hr ili maretanekretnine@gmail.com

Mareta Nekretnine

Mareta
agencija za promet nekretninama