STAMBENO POSLOVNA KUĆA U CENTRU PRVI RED DO MORA!!!

  • Otok Ugljan / Poljana
  • 290 m2
  • 699,000 €

Prodaje se samostojeća stambeno poslovna zgrada dimenzija 11.12m x 9.09m koja se sastoji od prizemlja i dva kata (P+2) u kojoj se nalaze dvije stambene jedinice i jedan poslovni prostor ugostiteljske namjene sa spremištem i sanitarnim čvorom;
- prizemlje: poslovni prostor u kojem se nalazi caffe bar - pizzeria (u funkciji) površine cca 100m2 bruto, koji koristi terasu ispred objekta
- 1.kat: dvosoban komforan stan koji se satoji od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagavaonom, dnevnog boravka, kupaonice i lođe, površine cca 100m2 bruto.
- 2.kat: dvosoban komforan stan koji se satoji od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagavaonom, dnevnog boravka, kupaonice i lođe, površine cca 100m2 bruto.

Te se prodaje u sklopu zgrade preko puta poslovni objekt površine cca 70m2 koji se sastoji od prizemlja (P) u kojoj se nalazi poslovni prostor, ostava, kuhinja i wc. 

Objekt ima svoja tri parkirna mjesta.

Nekretnina se nalazi u centru mjesta prvi red do mora idealno za turizam i razne poslovne mogućnosti.

Poljana je naselje i lučica u istoimenoj uvali na središnjem dijelu istočne obale otoka Ugljana u Zadarskom kanalu.
Jedno je od najmanjih mjesta na otoku Ugljanu. Nadovezuje se na mjesto Preko te se nalazi jugoistočno od mjesta Sutomišćica.
Uvalu omeđuju s jedne strane slikoviti poluotok sv. Petar s romaničkom crkvicom sv. Petra iz 13. stoljeća te nizovi kuća s druge strane, okruženi uvijek obrađenim vrtovima, mnoštvo bunara i izvora vode te veliki broj sunčanih sati.

Objekt je kompletno renoviran 2011.g.

Uredno vlasništvo i dokumentacija.

Više informacija na upit.

Informacije


Cijena 699,000 €
Mjesto Otok Ugljan
Naselje Poljana
Tip kuće Samostojeća
Broj etaža 3
Površina okućnice 100 m2
Broj soba 5
Godina zadnje adaptacije 2011
Parkirno mjesto Da
Površina 290 m2

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu