Moderna kuća sa 3 apartmana

  • Sukošan
  • 255 m2
  • 278,000 €

Obiteljska kuća katnica/ novogradnja, na mirnoj lokaciji okružena borovom šumom, idealna za odmor i obiteljski život ili za turizam budući da se nalazi u turističkom mjestu Sukošan.

Kuća se nalazi na parceli površine 475 m2, te je udaljena od mora svega 400 m i 10 minuta vožnje do grada Zadra, a sastoji se od podruma, prizemlja i kata.

Kuća posjeduje urednu lokacijsku i građevinsku dozvolu, te se sastoji od:

Podruma- površine 40 m2, koji je idealan za izgradnju „konobe ili fittness dvorane“, parking mjesta za 5 osobnih motoronih vozila, 

Prizemlja- koje se sastoji od komfornog-moderno uređenog stana netto površine 115 m2, koji se sastoji od dnevnog boravka, blagavaonice sa kuhinojm, velike spavaće sobe sa kupaonicom i wc-om, dvije spavaće sobe, velike kupaonice sa wc-om, odvojenog wc-a, hodnika i vanjske natkrivene terase;

Kata- koji se sastoji od 2 (dva) roh-bau „stana-apartmana“ svaki netto površine 50 m2, koji se sastoje od dvije spavaće sobe, kupatila sa wc-om, kuhinje sa blagavaonicom, dnevnog boravka i balkonske terase.

Kuća je sagrađena 2011.g., te je zidana poroterm blokom, postavljena je hidro izolacija svih podova i balkona, vanjska stiropor fasadna izolacija, grijanje električno i na drva, u vrtu se nalazi vanjski roštilj.

***Napomena: Mogućnost kupnje i zemljišta ispred kuće- idealnog za izgradnju vanjskog bazena i dodatnih vanjskih prostora, čime bi kuća mogla ući u kategoriju "vile sa bazenom" što je čini atraktivnijom za iznajmljivanje i produljenje turističke sezone.

Informacije


Cijena 278,000 €
Mjesto Sukošan
Tip kuće Samostojeća
Broj etaža 2
Površina okućnice 475 m2
Broj soba 3
Godina izgradnje 2011
Parkirno mjesto Da
Površina 255 m2

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu