UGLJAN / BATALAŽA, DVOETAŽAN ČETVOROSOBAN APP 114M2, NOVOGRADNJA!!!

  • Otok Ugljan / Batalaža
  • 114 m2
  • 239,883 €

PRODAJU SE APARTMANI U DVIJE ZGRADE SA PO ČETIRI DVOETAŽNA APARTMANA U SVAKOJ, NA OTOKU UGLJANU, OPĆINA UGLJAN, BATALAŽA. SVI APARTMANI IMAJU VLASTITI ULAZ, DVORIŠTE I PARKING!

U ZGRADAMA SE NALAZE PO DVA MANJA DVOETAŽNA APARTMANA OD 75m2, KOJI SE SASTOJE OD DVIJE (2) SOBE I KUPAONE NA KATU, TE ULAZOM, WC-om, KUHINJE SA BLAGAVAONOM I DNEVNIM BORAVKOM SA IZLAZOM NA TERASU U PRIZEMLJU KOJIMA PRIPADA PO JEDNO PARKIRNO MJESTO I DVORIŠTE,

TE JOŠ PO DVA VEĆA DVOETAŽNA APARTMANA OD 115 m2 DO 119m2, KOJI SE SASTOJE OD TRI (3) SOBE I KUPAONE NA KATU, TE ULAZOM, WC-om, SPAVAĆOM SOBOM, KUHINJOM SA BLAGAVAONOM I DNEVNIM BORAVKOM SA IZLAZOM NA TERASU U PRIZEMLJU, A PRIPADA IM PO DVA(2) PARKIRNA MJESTA I DVORIŠTE OKRUŽENO SA TRI STRANE OKO APARTMANA/KUĆE.

U PRVOJ ZGRADI KOJA JE USELJIVA 07/2022. SVI APRTMANI SU PRODANI!
U DRUGOJ ZGRADI KOJA JE USELJIVA KRAJEM 2022.G. NALAZE SE JOŠ PO DVA APARTMANA MANJA I JEDAN VEĆI.

NAVEDENE KVADRATURE APARTMANA SU NETTO KORISNE POVRŠINE SA REDUCIRANOM KVADRATUROM TERASA, DVORIŠTA I PARKINGA, TE CIJENE APARTMANA IZNOSE 2100 EURA PO m2.

APARTMANI SE NALAZE U MIRNOM OKRUŽENJU, BLIZU BOROVE ŠUME, 350 METARA OD ŠLJUNČANE PLAŽE I SLIKOVITE UVALE I 500 METARA OD PJEŠČANE PLAŽE U UVALI KRAJ SAMOSTANA SV.JERONIMA!

Više informacija na upit.

Slike u galeriji nisu od predmetnih apartmana nego od istog projekta na drugoj lokaciji.

Informacije


Cijena 239,883 €
Mjesto Otok Ugljan
Naselje Batalaža
Kat Prizemlje
Tip Četverosoban
Broj soba 4
Godina izgradnje 2022
Parkirno mjesto Da
Površina 114 m2

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu