O nama

MARETA – agencija za promet nekretninama sa sjedištem u Zadru na adresi Put Bokanjca 18, je specijalizirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama na području Zadra i uzže okolice. Našu ponudu čine stanovi, kuće, poslovni prostori, apartmani i zemljišta, te smo u mogućnosti zadovoljiti potrebe najšireg kruga klijenata.

Svojim klijentima nudimo potpunu uslugu, od pronalaženja nekretnine, provjere dokumentacije, savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva. Od nas možete očekivati efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.

Mi nismo samo posrednici između kupca i prodavatelja, već nudimo potpunu uslugu, profesionalni smo savjetnici, uvijek smo spremni Vam pomoći; prije, za vrijeme i nakon obavljene kupoprodaje. Provjeravamo sve pravne aspekte vezane za svaku pojedinu nekretninu prije ulaska u posao, te surađujemo s vrhunskim stručnjacima u relevantnim područjima u želji da osiguramo najbolji moguću uslugu svojim klijentima.

Stojimo Vam na usluzi za sve informacije tijekom cijelog dana.

Posjetite nas na adresi 23000 Zadar, Put Bokanjca 18 ili nas nazovite na telefon: 023/315-500 ili na brojeve mobitela: 098/765-004, 091/1656-194, 095/9128-678.

Posjedujemo Licencu HGK komore za posrednika u prometu nekretninama.

Pošaljite e-mail na adresu info@mareta-nekretnine.hr